BASES DEL CONCURS

 1. Organitzador: El concurs està organitzat per Matsuri de Ponent(d’ara endavant, l’Organitzador).
 2. Objectiu: L’objectiu d’aquest concurs és augmentar la visibilitat del festival i promoure l’aprenentatge de la llengua japonesa.
 3. Participació: La participació està oberta a totes les persones que segueixin el compte @matsuriponent i @espaidarumacat a Instagram, donin M’agrada a la publicació del concurs i compleixin amb les instruccions de comentaris.
 4. Premi: El premi és un curs intensiu en línia de japonès nivell 0 curs estiu amb Espai Daruma. El premi no pot ser canviat per diners ni per qualsevol altre premi.
 5. Selecció del guanyador: El guanyador serà seleccionat a l’atzar entre tots els participants que hagin complert amb els requisits. L’Organitzador anunciarà el guanyador el dia 06/06/2023 a través d’una publicació a Instagram.
 6. Acceptació del premi: El guanyador tindrà un període de 48 hores per acceptar el premi. Si el guanyador no pot assistir al curs o no accepta el premi dins del període estipulat, el premi passarà al següent participant seleccionat a l’atzar.
 7. Responsabilitat: L’Organitzador es reserva el dret de modificar les bases del concurs o de cancel·lar-lo si ho considera necessari.
 8.  L’intensiu en línia de japonés 0 començarà el 3 de juliol i acabarà el 26 de juliol, fent classe de dilluns a dijous de 17.00h a 19.00h. Aquí us deixo la pàgina amb tota la informació:
   
   

Participar en aquest concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases.